Enquête over cultureel toerisme in Kinderdijk en omgeving, doe mee!

Onderzoekers van Wageningen Environmental Research doen met 14 andere landen voor de EU, tussen januari 2020 en eind 2021, onderzoek naar cultureel toerisme.

De onderzoekers in Nederland zijn erg benieuwd naar de ervaring en beleving van bewoners en cultuur- en toerismegerelateerde bedrijven van de waterdriehoek Kinderdijk-Biesbosch-Dordrecht, over toerisme voor- en in coronatijd. Vanwege corona is het natuurlijk niet gemakkelijk om veldwerk te verrichten en daarom vraagt de werkgroep Visitorsmanagement om uw zeer gewaardeerde mening in te vullen, als bewoner of als bedrijf.

De enquêtegegevens zijn niet herleidbaar tot personen. De onderzoekers stellen de analyse van de enquêtes beschikbaar als tegenprestatie.

Bewoners kunnen de volgende link gebruiken om de enquête in te vullen (10 minuten): https://tinyurl.com/wurbewonersvragenlijst
Bedrijven kunnen de volgende link gebruik om de enquête in te vullen (15 tot 20 minuten): https://tinyurl.com/wurbedrijvenvragenlijst

Namens de onderzoekers alvast bedankt voor uw medewerking! Roep gerust andere bewoners en bedrijven op om de enquête ook in te vullen. Hoe meer enquêtes worden ingevuld, hoe betrouwbaarder het beeld wordt over de waterdriehoek Kinderdijk – Biesbosch – Dordrecht. En hoe beter het toerisme in ons geliefde gebied kan worden gestroomlijnd.

Voor meer informatie: http://www.spotprojecth2020.eu/.