Evalueren en verbeteren: de parkeervergunningen voor 2023 komen eraan!

Op 31 oktober 2022 verlopen alle parkeervergunningen die in de afgelopen jaren zijn uitgegeven. Tijd dus voor actie en een evaluatie! Wij willen allereerst natuurlijk graag weten of de vergunning een echte oplossing biedt voor het parkeerprobleem. En of iedereen tevreden is over de periode en tijden waarop de vergunning geldt. Vooral ook om ervoor te zorgen dat het uitgiftesysteem optimaal werkt.

Verbeteren kan namelijk altijd. Die evaluatie vindt binnenkort plaats in de werkgroep die al vanaf de start meedenkt; hiervoor zijn betrokkenen per mail uitgenodigd. De gemeente Molenlanden maakt gelijk gebruik van deze gelegenheid om het parkeervergunningssysteem op te schonen en daar is uw hulp bij nodig. Heeft u een nieuwe auto of juist helemaal geen vergunning meer nodig? Stuur uw wijzigingen per e-mail naar esther.demik@jouwgemeente.nl.
De gemeente Molenlanden zal alle inwoners met een parkeervergunning hiervoor ook nog per mail benaderen. Iedereen die recht heeft op een vergunning krijgt er weer 1, net zoals voorheen, en ruim op tijd voordat het parkeervergunningsseizoen op 1 april 2023 weer van start gaat.

Alle info over vergunningparkeren vindt u op: www.molenlanden.nl/vergunningparkeren-kinderdijk.