Kennismaken met verbinder Anita

Mijn naam is Anita Jakovljevic-Glavas en ik ben 45 jaar. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn roots liggen in Bosnië en Herzegovina en ik woon sinds mijn 13e levensjaar in Nieuw-Lekkerland. En sinds 2001 werkzaam binnen de woningcorporatiesector. De meest recente functie die ik heb bekleed is ‘beleidsmedewerker/beleidsondersteuner’ bij een Huurdersraad in Rotterdam. De Huurdersraad vertegenwoordigt de belangen van de huurders van een woningcorporatie. Daarvoor ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest bij de woningcorporatie ‘Lek en Waard Wonen’ in verschillende functies, laatstelijk als ‘manager Klant & Wonen’. In die rol had ik veel te maken met woon- en huurderszaken.

Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en help graag mensen die tegen bureaucratische problemen aanlopen. Ik ben een verbinder in hart en nieren en hou van de gemeente Molenlanden. Ik heb mij in dit buitengebied altijd enorm thuis gevoeld; de betrokkenheid en saamhorigheid in deze samenleving spreken mij bijzonder aan.

Ik zet mijn verbindende kwaliteiten met alle plezier in bij de verschillende uitdagingen binnen de gemeente Molenlanden. Vooral als het ingewikkeld is of nieuwe oplossingsrichtingen nodig zijn. Mijn ervaring op het gebied van wonen en leefbaarheid komt daarbij goed van pas. Ik ga er alles aan doen om knelpunten om te zetten in kansen. Kansen ontstaan wanneer je een open dialoog met elkaar aangaat. En ook als je situaties vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Mijn oprechte interesse in de mens maakt mij een goede luisteraar waardoor ik mensen snel begrijp en direct kan inspelen op iemands behoeften. Mensen helpen geeft mij ontzettend veel energie zodat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Heeft u tips voor mij die nuttig zijn voor het uitoefenen van mijn functie, of vragen, dan hoor ik dat uiteraard graag. Ik hoop u snel te ontmoeten!
Met hartelijke groeten, Anita anita.jakovljevic@jouwgemeente.nl