Start aanleg glasvezel aan de Lekdijk – informatieavond op 21 maart

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de voormalige gemeente Molenwaard, waar Digitale Stad (in samenwerking met Stichting Glasvezel Molenwaard, KPN Netwerk, Delta Rijssen Glasvezel Investeringen en Selecta Infratechniek) vorig jaar mee gestart is, is complex. Ook de aanleg aan de Lekdijk is een uitdaging en vereist een goede afstemming met het Waterschap Rivierenland. Digitale Stad heeft in overleg met het Waterschap Rivierenland besloten om het bestaande telecomtracé́ aan de Lekdijk te volgen. Dit betekent dat op meerdere locaties (in open ontgraving) door particulier eigendom heen aangelegd moet worden.

Om inwoners aan de Lekdijk goed te informeren heeft Digitale Stad twee informatieavonden georganiseerd. De eerste avond heeft plaatsgevonden op dinsdag 14 maart in Nieuw-Lekkerland. De tweede informatieavond is op dinsdag 21 maart om 19:30 uur bij Restaurant Hof van Ammers aan de Bernhardstraat 15 in Groot-Ammers.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Digitale Stad. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur via telefoonnummer 0850 711 944. Via de contactpagina op de website (www.digitale-stad.nl) of via e-mail (info@digitale-stad.nl) kunt u 24/7 uw vragen stellen. De klantenservice probeert binnen 2 werkdagen een reactie te geven.